Take away

Mad på vejen

South Harbour ligger måske lige på vej til din arbejdsplads eller til dagens møde. Vi laver dig gerne en dejlig varm og frisk morgenkaffe to-go. Vi sørger også gerne for at pakke en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad, du kan få med. De fleste af vores retter findes naturligvis også i vegetariske og veganske varianter.

Vi har mange hurtige snacks til at snuppe med på turen. Langt de fleste af vores retter kan købes med som take-away. Du er velkommen til at ringe til os i forvejen. Så har vi maden klar til dig, når du kommer forbi.

Hos os får du studierabat: Kan du fremvise dit gyldige studiekort, giver vi dig 10 % på mad og drikke.

Se vores menu her

Catering & Events

Fest eller middag

Hvis du gerne vil kunne hygge dig sammen med dine gæster uden at stå i køkkenet hele dagen, vil vi med glæde levere maden til din festlige lejlighed, julefrokost eller familiens barnedåb. Vi tilbyder en lang række velsmagende marokkanske specialiteter, hvoraf de fleste findes i vegetariske og veganske varianter.

Hos os kan du fx få lækre frokostspecialiteter, dampende varme tagine-retter, marokkanske madpandekager med fyld samt et uimodståeligt udvalg af desserter, marokkanske småkager, dadelkugler, cheesecakes, muffins og skønne snacks.  Alt er lavet med kærlighed – helt fra bunden af de friskeste råvarer. Se vores menu her

Vi portionsanretter gerne og leverer maden, så den lever op til de gældende Covid-19-forholdsregler.

Ønsker du at holde din private fest, fødselsdag, familiens barnedåb eller andet i South Harbour Café, er du meget velkommen. Vi vil gøre vores bedste for, at du og dine gæster får unikke oplevelser med vores marokkanske mad og gæstfrihed.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om dine/jeres ønsker og behov.

Glimt fra vores events

da_DKDanish