Menu

Morgenmad

Retterne på vores menukort er nøje udvalgt med tanke på det traditionelle marokkanske køkken. Det marokkanske køkken anses for at være et af verdens mest mangefacetterede, idet Marokkos madkultur har været påvirket af utallige folkeslag gennem århundreder – og nu også det danske.

Marokkansk brunch kl. 11-14 (weekend kl. 10-14)

Charmella æg (marokkansk tomatsauce med æg), cocktailpølser, m’semen med honning, baghrir med amlu (marokkansk pandekage med mandelspread), forårsrulle, yoghurt med granola, hummus med brødstænger, frugt, grønt, friskkværnet smør, marinerede oliven, brød og et glas friskpresset appelsinjuice.

Salat

Sammensæt din egen salat ud fra vores lækre udvalg af friske marokkanske salater og specialiteter

Varm mad i tagine

hver dag fra kl. 14

Hver dag byder vi på en varm marokkansk specialitet, som vi tilbereder og serverer i en ægte marokkansk tagine. Retterne varierer dag for dag, så kom ind og se, hvad taginen indeholder i dag. Om fredagen kan du dog altid regne med en autentisk marokkansk couscous.

Drikke og desserter