South Harbour Café

Gæstfrihed og glæde

Bag South Harbour Café står vi 2 iværksættersøstre, Jamila og Khadija. Vores mission med caféen har fra dag et været, at give vores gæster unikke oplevelser med vores marokkanske mad og gæstfrihed. Vi ønsker at South Harbour Café skal være vores gæsters andet hjem i Sydhavnen. Hos os byder vi alle velkomne med hjemmelavet marokkansk mad, som vores elskede mama fremstillede den. Alt er lavet med kærlighed – helt fra bunden og med de friskeste råvarer. 

Med vores café ønsker vi at hylde gæstfriheden og samle mennesker omkring hjemmelavet marokkansk mad. Vi har en oprigtig interesse i mennesker, og vi vil også gerne gøre en reel forskel for så mange som muligt. Blandet andet hjælper vi også mennesker, der gerne vil ind på arbejdsmarkedet med at få nye kompetencer, erfaringer og netværk, så de får mulighed for jobs og selvforsørgelse. Det gør vi konkret ved fx at tilbyde jobforløb i et struktureret, trygt og anerkendende læringsmiljø. Vi gør os umage hver dag for at dele ud af både næstekærlighed og erfaringer. Og forhåbentligt sprede glæde som ringe i vandet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os! Se vores menu her.

Historien bag navnet

Caféens navn er ikke kun inspireret af caféens beliggenhed. Vi valgte navnet South Harbour, fordi vores familie oprindeligt rejste fra Marokko op gennem Europa og i sidste ende slog sig ned i lige netop Sydhavnen.

Caféens internationale præg bliver understreget af den engelske udgave af navnet på den gode gamle københavnske bydel. Ordet “harbour” repræsenterer samtidigt et sted, hvor skibe kommer med nye input fra den store verden og andre skibe sejler ud hjemmefra med nyt til verden. Og lige præcis den form for udveksling, inspiration og udvikling vi gerne vil bidrage til hos os i South Harbour Café. 

da_DKDanish