South Harbour Café

Gæstfrihed & Glæde

Konceptet omkring South Harbour Café er udtænkt af de tre søstre Jamila, Samira og Khadija og ført ud i livet med hjælp fra hele familien og med Jamila som daglig leder.

De tre søstre havde et ønske om at starte caféen for at hylde gæstfrihed og for at samle mennesker omkring hjemmelavet marokkansk mad lavet helt fra bunden. Søstrene har en oprigtig interesse i mennesker og vil gerne gøre en reel forskel for så mange som muligt. Derfor gør de sig umage hver dag for at dele ud af både næstekærlighed og erfaringer. Og forhåbentligt sprede glæde som ringe i vandet.

Lidt om os

Caféens navn er ikke kun inspireret af caféens beliggenhed. Søstrene har nemlig valgt navnet South Harbour, fordi deres familie oprindeligt rejste fra Marokko op gennem Europa og i sidste ende slog sig ned i lige netop Sydhavnen.

Caféens internationale præg bliver understreget af den engelske udgave af navnet på den gode gamle københavnske bydel. Ordet “harbour” repræsenterer samtidigt et sted, hvor skibe kommer med nye input fra den store verden og andre skibe sejler ud hjemmefra med nyt til verden. Og lige præcis den form for udveksling, inspiration og udvikling vil søstrene gerne bidrage til.