Brunch Frokost Kaffe Kage

Smag vores Brunch

Tag dig god tid og nyd dagens første velsmagende måltid i vores hyggelige og hjertevarme omgivelser i Sydhavnen – du kan endda nyde vores skønne solrige havestue, når vejret tillader det.

Hos South Harbour Café serverer vi hver dag vores hjemmelavede marokkanske brunch, som er anerkendt af Politiken. Vores brunch er sammensat af de bedste velkendte og mere eksotiske smage og er altid lavet af sunde og friske råvarer. Så du er altid sikker på en smagfuld og mættende oplevelse, når du spiser brunch hos os.

Hvis du vil skrue helt op for både smag og sundhed, kan du prøve en af vores friske juicer eller smoothies – for eksempel den energifyldte grønne Popeye, der indeholder spinat, æble, appelsin og ingefær. Den er fyldt med god energi og er naturligvis lavet på friske råvarer – som alt andet hos South Harbour 

Til Frokost

Kom ind og smag vores populære hjemmelavede m’semen (marokkanske madpandekager). Vores m’semen findes i en vegansk, vegetar, kylling eller med pulled oksekød. Vi laver dem efter en traditionel opskrift, som er gået i arv fra vores mor.

Og du kan også selv vælge det fyld, du vil have i din m’semen sandwich blandt vores lækre frisklavede salater. Vi kan også anbefale vores lækre hummus. Den er naturligvis lavet fra bunden efter egen opskrift.

Vi byder også på mange andre lækre frokostretter – allesammen lavet fra bunden med kærlighed og hjertevarme.

Til Kaffe & kage

Vi byder altid på mange lækre kaffevarianter. Og selvfølgelig serverer vi den traditionelle marokkanske mynte-the lavet på friske mynteblade. Vi har også blandet vores helt egen aromatiske South Harbour theblanding.

Vi elsker kager og søde sager. Derfor har vi altid et fristende udvalg af cheesecakes og tærter lavet på ægte konditormanér. Prøv for eksempel de lækreste chokolademuffins med en kerne af flydende karamel. Vi byder også på traditionelle marokkanske småkager og lækre raw snacks af dadler og nødder.

 

Til den ekstra søde tand

Har du hørt om vores populære hjemmelavede freak-shake? Den er en helt overdådig og sød favorit hos både store og små. Forestil dig en cremet milkshake kombineret med kage, krymmel og toppings. Den skal opleves.