Retterne på vores menukort er nøje udvalgt med tanke på det traditionelle marokkanske køkken. Det marokkanske køkken anses for at være et af verdens mest mangefacetterede, idet Marokkos madkultur har været påvirket af utallige folkeslag gennem århundreder – og nu også det danske.
Charmella æg (marokkansk tomatsauce med æg), cocktailpølser, m’semen med honning, baghrir med amlu (marokkansk pandekage med mandelspread), forårsrulle, yoghurt med granola, hummus med brødstænger, frugt, grønt, friskkværnet smør, marinerede oliven, brød og et glas friskpresset appelsinjuice.
Sammensæt din egen salat ud fra vores lækre udvalg af friske marokkanske salater og specialiteter
Hver dag byder vi på en varm marokkansk specialitet, som vi tilbereder og serverer i en ægte marokkansk tagine. Retterne varierer dag for dag, så kom ind og se, hvad taginen indeholder i dag. Om fredagen kan du dog altid regne med en autentisk marokkansk couscous.
Marineret kylling, marineret kikærte/kidneybønnemix, pesto, mozzerella- og cheddarost
Maroc-spinat, marineret kikærte/kidneybønnemix, zataar, fetaost, mozzerella- og cheddarost
Humus, marineret linser, zalouck og marineret oliven
Vælg op til 5 salater
(laktose- og glutenfri)
Kylling, mandler, løg, kanel (I indbagt filodej)
Spinat, feta, mozzarella og cheddar ost, løg (I indbagt filodej)
Gulerod, ærter, peberfrugt, hvidkål (I indbagt filodej)
Rejer, hvidfisk, blæksprutter, surimi, grøntsager, glas nudler (I indbagt filodej)
Kartofler, æg, peberfrugt